Saturday, October 4, 2014

Magnolia istandus

Tänaseks organiseeriti kiiremini reageerida jõudvatele rahvusvahelistele retk lähedalasuvasse kunagisse riisiistandusse. Lootsime natuke ajalooga tutvuda, sest noh, ikkagi ju koht, kus reaalselt orje peeti ja nii, aga tundub, et siitkandi inimesed lihtsalt ignoreerivad seda teemat täielikult. Meile tehti küll ka tuur mõisas sees, aga pajatused ajaloost peatusid pea eranditult serviisidel ja voodikatetel. Voldikud, mis meile anti, ei andnud sellele just palju juurde. Sellegipoolest oli see mõnus pärastkõuna, sest ilm läks jälle soojaks ja mul pole nii kaua aega olnud võimalust nii pikalt väljas olla. Kogu aedade ja pargiosa oli väga iseloomulikult lõunaosariiklik ja lisaks oli seal väike loomapark, mis oli mõnna.
Täna saan uhkustada iseäranis värviliste ja ilusate (no minu arust vähemalt) fotodega, sest mu uus kaamera jõudis lõpuks kohale ja õigustas ennast juba täna tuhandekordselt. Umbes pooled pildid on loomadest, a mis siis. Nautige!



 Hiigelkilpkonn
 Meie rahvusvaheliste grupp. Just lugesin kokku, et tean pildil olijatest 15 nime, mis on päris hea tulemus, arvestades seda, et seal on palju brasiillasi, kellest ma tean üldse ainult kahte ja kumbagi polnud meiega.

 See asi, mis seal ripub on Spanish moss, ehk siis... Hispaania sammal?
 Ashley jõgi


 See on pisike alligaator. Tegelt ka.






 Seal oli labürint, mis ei olnud üldse hirmus, aga me teesklesime ikkagi, et on.
 Labürindi keskpaik!
 Selline oli ta siis pealtpoolt
 Mõis. Päris mõisahoone põletasid jänkid muidugi kodusõja ajal maha, aga siis ehitati see asemele.


 Hiiglaslik ämblik. See pilt on muide tehtud umbes kolme meetri kauguselt. Armastan oma kaamerat!

 Majake, kus orjad elasid.





 Lumivalge orav
 Rahvusvaheliste põhiline rõõmuallikas: seksivad kilpkonnad




1 comment:

  1. Mida kõik teised rahvusvahelised teevad, kui teie alati kõige kiiremad olete? :D

    ReplyDelete

Vana-aasta õhtu blogimeem 2019

1. Mida sa tegid aastal 2019, mida sa varem teinud pole? See aasta oli uute asjade suhtes üsna erakordne. Peamiselt meenuvad viis asja: 1....